Praktijk voor Natuurgeneeskundige Klinische Aromatherapie

DE GEREEDSCHAPSKIST VAN DE NATUUR

Mensen denken bij aromatherapie vaak aan ontspanning, maar de etherische oliën hebben elk een eigen werking op de psyche en op het lichaam. Aromatherapie biedt een rijk arsenaal aan natuurlijke werkzame stoffen, ieder met een eigen achtergrond, samenstelling en combinatie van eigenschappen. De werking is wetenschappelijk vastgesteld. Ze zijn inzetbaar bij de meest uiteenlopende klachten, waar onder ook veel kwalen van deze tijd. Juist omdat het natuurlijke middelen zijn worden ze vaak goed verdragen.

Aromatische planten worden sinds mensen heugenis gebruikt ten bevordering van gezondheid

De mens is veel meer dan zijn lichaam. Ik probeer mijn kennis van aromatherapie daarom op een holistische manier toe te passen. Ik ben opgeleid om de middelen te kiezen die passen bij u en bij uw klachten. Indien nodig maak ik voor u een product ‘op maat’; zoals een inhalatie stick, een zalf, een inwrijf-olie of massage-olie, etc. Ik kies alleen etherische oliën van hoge kwaliteit en ik hou rekening met uw medicijngebruik. Ik zie mensen met de meest uiteenlopende klachten, van huidproblemen tot spier- en gewrichtsklachten. Ook volg ik regelmatig bijscholingen. Zo heb ik omdat ik steeds vaker mensen zie met stress klachten, overbelasting en slaapproblemen bijscholingen over stress en burn-out gevolgd.