OVER MIJ

Praktijk voor Natuurgeneeskundige Klinische Aromatherapie

OVER MIJ

Mijn naam is Anna Kolenda.
Mijn interesse voor natuurgeneeskunde gaat ver terug tot in mijn jeugd. Dat zaadje werd geplant door mijn oma die mij de eerste geneeskrachtige toepassingen van kruiden leerde. In mijn ontwikkeling als jong volwassene zocht ik naar diepgang en spiritualiteit, geleid door innerlijk instinct dat mij vertelde dat er meer aanwezig is in de mens dan we oppervlakkig waarnemen. Eigenlijk zie ik nu heel duidelijk dat de holistische kijk op de mens en zijn omgeving als een rode draad door mijn leven loopt.

Mijn belangstelling in natuurgeneeswijzen is de afgelopen jaren alleen maar gegroeid. Naast een driejarige opleiding tot Natuurgeneeskundige Klinische Aromatherapeut bij FytArom Opleidingen heb ik mijn diploma Medische Basiskennis behaald bij ConAmore. Als aanvulling op mijn holistische aanpak heb ik de Basis Opleiding tot Ayurvedische Massagetherapeut op de Hogeschool van Ayurveda Geneeskunde gevolgd en deze heb ik afgerond in maart 2024.

Ik blijf mijzelf ontwikkelen in mijn dagelijkse praktijk en door deel te nemen aan vervolgopleidingen, nascholingen, cursussen, symposia en dergelijke om steeds beter in staat te zijn u zo goed mogelijk van dienst te zijn.