MAAK EEN AFSPRAAK!

Praktijk voor Natuurgeneeskundige Klinische Aromatherapie en Ayurvedische Massage.

MAAK EEN AFSPRAAK!

Voor de eerste afspraak krijgt u een gezondheidsvragenlijst (anamnese formulier) toegestuurd. Deze vragenlijst geeft mij inzicht in uw klachten, uw algemene gezondheid en uw medicijngebruik. Tijdens het eerste consult zal ik deze door u ingevulde vragenlijst met u bespreken en de belangrijkste klachten met u doornemen. Daarna zal ik een plan opstellen met een voorstel voor behandeling. Als u daarmee instemt kunnen we behandeling officieel starten.

Tijdens vervolgconsulten worden de resultaten besproken en zo nodig zal behandelingsplan worden aangepast.

De Natuurgeneeskundige consulten zijn inclusief behandeling. De behandeling verschilt per persoon en kan bijvoorbeeld bestaan uit een plaatselijke behandeling met therapeutische olie of een massage van een groter gebied met de specifiek voor uw klacht gekozen etherische oliën, ayurvedische massage met de individueel gekozen kruiden-maceraten, kompressen, pakkingen, adviezen ten aanzien van het gebruik van etherische oliën of voeding en leefstijl adviezen, maar ook een combinatie daarvan.

Het is mogelijk om voor uw specifieke situatie een samengestelde therapeutische product te bestellen zoals bijvoorbeeld: een massageolie, inwrijf-olie, inhalatiestick, badzout, lotion, zalf of een oraal in te nemen capsule. Voor alle op maat gemaakte producten ontvangt u een bijsluiter, zodat u thuis op uw gemak alles nog eens door kan lezen.

TARIEVEN:

Eerste consult van 75- 90 min – 90,-
Vervolgconsult van max. 60 min – 75,-
Kort consult van max. 30 min – 45,-
Deze tarieven zijn exclusief de eventueel op maat gemaakte producten.
Voor de betaling ontvangt u een factuur.

Bekijk de tarieven voor Ayurvedische Massage op deze pagina.

VERGOEDING

Alleen individuele en curatieve therapie wordt eventueel vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering en erkend door de beroepsorganisatie. Raadpleeg daarom altijd eerst uw eigen zorgverzekering over de vergoeding die ze geven voor het consult onder prestatiecode: 24005 – Natuurgeneeskundige Therapie, 24017 – Massage Therapie, 24012 – Energetische Therapie of 24001 – Fytotherapie. Zo komt u niet voor verassingen te staan. Praktijk Anna Kolenda draagt geen verantwoordelijkheid voor de vergoeding door uw zorgverzekeraar.
Kijk ook op Kwaliteitstherapeuten en op CATvergoedbaar.nl


MAAK EEN AFSPRAAK

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

ROUTE INFORMATIE

Met de auto:
Bereikbaar vanaf de Westzeedijk via de Oostkousdijk en rij vervolgens om via de Schoonderloostraat om voor de deur uit te komen. Of parkeer op het Kapiteinsplein (100m).
Er is parkeergelegenheid in de buurt (Betaald parkeren)Met het openbaar vervoer:
Vanaf metrohaltes Delfshaven of Coolhaven is het ruim 1 km lopen naar de praktijk.
Vanaf tramlijn 8 halte Oostkousdijk op de Westzeedijk is het ca 500m lopen.

Bepaal uw route via google maps

BEZOEK INFORMATIE

De praktijk is niet goed toegankelijk voor minder validen. Neem contact op om te overleggen of een thuisbezoek een optie is.De praktijk heeft helaas geen wachtruimte waar je van tevoren kunt plaatsnemen, daarom verzoek ik je op de afgesproken tijd aan te komen

GESCHILLLEN

Ik val als CK-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/Ik werk als CK-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor informatie zie: gatgeschillen.nl/beroepscode

Indien u klachten heeft over onze dienstverlening verwijs ik u graag door naar: gatgeschillen.nl/ik-heb-een-klacht-wat-nu